Zoekfilter

Meer filters

Type recept

  • + meer

Menugang

  • + meer

Dieet

  • + meer

Choucroute d'alsace

3 Uur 5 Min
 
personen
  • 250 g
    vetspekblokjes (wit spek)
  • 6
    uien
  • 2
    knoflook
  • 8
    kruidnagels
  • 1 tl
    zwarte peperkorrels
  • 1 tl
    jeneverbes
  • 6
    laurierblaadjes
  • 2 zakken
    zuurkool - naturel (500 gram uitgelekt)
  • 250 g
    hamlappen
  • 200 g
    zuurkoolspek
  • 1 fles
    witte wijn  (Elzasser. bijv. Pinot Blanc Cave de Beblenheim)
  • 200 g
    knakworsten  (koelvers)
  • 1 kg
    aardappel  (vastkokend. geschild)
  • 150 g
    bakbacon  (dikke plakken)
  • kaasdoek
  • keukentouw

Voedingswaarden

  • Calorieën : 520.00 kcal
  • Vet : 29.00 g
  • Koolhydraten : 16.00 g
  • Eiwit : 49.00 g

Waarom wordt deze info niet getoond? Uit respect! De bedenker van het recept verdient alle credits dus ook het webverkeer. Ready Steady Cook toont alleen een klein onderdeel van het recept om het gebruik van de boodschappenlijst mogelijk te maken.

Bereiding

Voorbereidingstijd

35 Min

Kooktijd

2 Uur 30 Min

Tips/opmerkingen

1

U kunt de zuurkool 1 dag van tevoren bereiden. Warm op in ca. 30 min. in een schaal afgedekt met aluminiumfolie in een oven van 160 °C. Schep tussentijds om.

Gratis account
Al een account? Log hier in