Zoekfilter

Meer filters

Type recept

  • + meer

Menugang

  • + meer

Dieet

  • + meer

Krokante visburger met truffelmayonaise

20 Min
 
personen
  • 4 stuks
    iglo fish burgers classic (pak à 2 of verse vis; zie tip)
  • 600 g
    broccoli
  • 4
    kaiserbroodjes
  • 3 el
    truffelmayonaise
  • 2
    tomaten
  • 3
    zoetzure augurken
  • 100 g
    ijsbergsla

Voedingswaarden

  • Calorieën : 475.00 kcal
  • Vet : 17.00 g
  • Koolhydraten : 53.00 g
  • Eiwit : 23.00 g
Bereiding

Voorbereidingstijd

0 Min

Kooktijd

20 Min

Toon foto's

1

Bereid de visburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in 6 min. beetgaar.

2

Snijd intussen de broodjes horizontaal door en besmeer de helften met de truffelmayonaise.

3

Beleg de onderste helften van de broodjes met de visburgers, tomaat, augurk en sla. Dek af met de bovenste helft van de broodjes en leg de visburgers op 4 borden.

Tips/opmerkingen

1

Heb je meer tijd? Gebruik verse vis als kabeljauw, tilapia of pangius. Even droogdeppen, zout en peper er op en door de bloem wentelen. Bloem afkloppen en op middelhoog vuur bakken in olie en/of boter.

2

Kids vinden kleine bolletjes lekker! Doe dan een half visje per bolletje.

3

Nog gezonder? Maak er een snelle erwtenpuree bij en smeer die op het bolletje. Net als bij echte fish baps!

4

Dit recept komt uit Hallo Jumbo #9, september 2017 (blz. 25).

Gratis account
Al een account? Log hier in